Thursday, June 13, 2013

Bookmark Dari Vivalicious Shopping House

Assalamualaikum..
Hai uols..
Yang Ayesha ada join 1 G.A bulan lepas
Tapi tak menang..
Walaubagaimanapun, penganjur G.A telah memberikan saguhati kepada yang melibatkan diri dalam G.A tu


Alhamdulillah, rezeki..
Bookmark pun cantik apa..
Kadang2 Yang Ayesha suka kumpul2 bookmark ni..
Susun2 kasi cantik..
Kadang2 buat tanda dekat novel yang tengah baca..*suka hilangkan bookmark original novel tu sendiri
Hahaha...*tak kelakar

Vivalicious Shopping House ni ada jual macam2 tau
Baju2 dia pun cantik2..
Sapa2 yang suka fesen ala2 korea gitu..
korang try lah menjenguk ke sini

Selain tu, lycra dress ada
Peplum ada, tudung bawal manik, dress dan skirt..
Kasut pun ada..
Dan sesiapa yang suka aksesori rantai dan bangle pun ada jugak..
So, jangan malu2 ok
cuba korang pegi terjah page Vivalicious Shopping House ni



P/s : Kalau tiba2 duit jatuh dari langit, memang dah lama aku pegi terjah mana yang berkenan..kasut tu..berkenan betul