Friday, June 7, 2013

Buat Kerja Sambilan Secara Atas Talian

Assalamualaikum dan Salam hari Jumaat
Harini Yang Ayesha rasa nak happy2 je sebab hari terakhir kerja kan minggu ni..hihi
Tapi dalam pada nak happy2 pun sebenarnya ada terselit perasaan marah..
Walaubagaimanapun terpaksa lah tahan marah tu..
Sebab tak nak carik gaduh kan?
Geram bila orang menafikan hak kita ni..
Buat tak tahu aje..

Ok, abaikan yang tadi tu
Hari ni nak kongsi sesuatu dengan korang
Korang suka online kan?
Asyik online facebook saja..
Daripada korang tak buat pape tu..
Meh sini nak tunjuk sesuatu

Klik sini


Yang Ayesha tengok ramai blogger lain yang post pasal ni minggu ni..
Ia telah menarik dan mencuri hati saya untuk mencuba..
Jadinya, semalam petang Yang Ayesha telah mendaftarkan diri kat sini
Yang menariknya kerja yang kita buat akan dikira dalam US Dollar
Korang kira lah kalau US Dollar convert ke Ringgit Malaysia?
Cuma sign up, korang akan dapat $2.00 secara automatik..
Tak nak ke?Best kot, bukan susah pun nak buat kerja yang diberi
Cuma buat ikut arahan
Bila dah selesai kerja yang korang buat dan majikan berpuas hati dengan kerja korang
Dan korang boleh cash out bila amaun dalam AssignJobs korang lebih daripada $30.00 

Tapi bagi yang betul2 berminat dan rajin, mesti korang boleh cepat cash out duit tu..
Nak tunggu lagi ke?
Rugi lah..rezeki bukan datang selalu kan?

P/s : orang yang gaji tak tinggi macam saya ni, kena lah carik duit lebih..itu pun ada orang nak menafikan hak kita lagi..asyik kena tindas jelah saya ni..
Mood : Sedih dan marah T_T