Friday, May 29, 2015

Wednesday, May 27, 2015

WW#44 Perginya Seorang Mentor

Assalamualaikum..

Tak pasti dalam suratkhabar hari apa..
Dah lima hari berlalu pergi..
Semoga rohnya tenang disana..
Al-Fatihah

Wednesday, May 20, 2015

CelebrityLass : Musuh Bau Badan

Assalamualaikum..

Pengenalan

Apa itu "CelebrityLass" ?

CelebrityLass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal bebas bau selama 24 jam. 

Apakah Bahan Dalam CelebrityLass?

Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITYLASS MASTER ODOURLESS terdiri daripada bahan berkualiti Premium. Antara bahan-bahannya  adalah Premium Ekstraxt Rosa Gigantean, Tutsi, Air Suling serta Aluminium Potassium Sulphate.  Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat. 

CELEBRITYLASS MASTER ODOURLESS adalah keluaran 100% Bumiputera Muslim.



Cara Penggunaan

Hilangkan bau badan dalam 3 saat dengan 3 langkah mudah:
1. Titiskan pada tangan
2. Sapukan pada bahagian berbau *ketiak, leher, bahagian badang yang berlipat dan selalu berpeluh
3. Hilang bau sepantas 3 saat

Testimoni daripada pengguna

Pelajar sekolah

Kerja luar seharian

Wanita mengandung

Walaupun berpeluh, bau badan tiada

Ahli sukan

Selamat tinggal deodorant!!

Untuk lihat lebih banyak testimoni, boleh follow instagram @master_odourlessbycl atau whatsapp saya di 0172150950

Saya nak beri 1 Celebrity Lass percuma untuk follower bertuah saya..jika mendapat sambutan yang menggalakkan, hadiah mungkin akan bertambah..jom follow @master_odourlessbycl sekarang!!


Monday, May 11, 2015

Humood AlKhudher - Kun Anta

Assalamualaikum..


Lagu ni menarik
Penuh dengan nasihat kepada kita yang selalu ingin menjadi orang lain
Supaya dipandang mulia oleh manusia lainnya..

Wednesday, May 6, 2015

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur





{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

WW#41 Rezeki Hari Ini

Assalamualaikum..

Log masuk WhoHAA pagi ni..
Rezeki dapat poin hampir kepada maksimum..

Nota kaki : Jika ada rezeki dan kelapangan waktu nanti, saya nak kongsi satu jenis produk dan juga review saya tentang produk skin care yang saya baru guna dalam dua bulan ni..

Tuesday, May 5, 2015

WhoHAA Daily Points Dilanjutkan!!

Assalamualaikum



Kalau ikut, daily points giveaway ni sampai 30hb April 2015 saja..
Tapi tak sangka bila log masuk ke website WhoHAA pagi ni tiba-tiba dapat poin lagi..
Memang best lah kan??
Makin cepat lah boleh tebus poin lagi hujung nanti..
In shaa Allah..hehe

Oleh kerana itu, saya ingin berkongsi berita gembira ini
Dan marilah bersama-sama kita berdaftar dengan WhoHAA pada kawan-kawan yang belum ada akaun dengan WhoHAA lagi..
Yang dah ada, rajin-rajin kan lah diri anda log masuk hari-hari..
Dapat 10 poin pun satu hari rasa berbaloi jugak..
Kumpul-kumpul, lama-lama jadi banyak..hehe

Nota kaki : Kalau nak register WhoHAA ni, klik je gambar dekat atas tu tau..nak buat entri pasal ni dari aritu, tapi terperam lama sangat..bila dah dilanjutkan tarikh ni, rasa teruja nak kongsi dengan korang..maaf atas kelewatan.