Wednesday, December 14, 2016

#WW50 Oh Anak!

Assalamualaikum..


Ayah kena warded..dah dekat seminggu jugak
Kesian anak ibu kena tinggal sebab ibu kena jaga ayah dekat hospital..
Bertabahlah kita anak beranak T_T


Thursday, December 8, 2016

365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria

Assalamualaikum..


Giveaway pertama nak join lepas berbulan-bulan tak tulis apa-apa entri
Dan jugak ini adalah entri pertama selepas bersalin..
Harap-harap ada rezeki..hehe

Wednesday, April 27, 2016

#WW49 Fetal Doppler AngelSounds

Assalamualaikum..

Review dalam entri akan datang*kalau datang rajinnya..hehe

Nota kaki : berat ibu naik dengan jayanya bulan ni..bila nafsu makan dah mula ada :P

Wednesday, March 9, 2016

WW#48 Gerhana Matahari Separa di Malaysia

Assalamualaikum..

Dapat dari Whatsapp grup pagi tadi, pemandangan gerhana matahari dari Sg. Serdang jam 8.15 pagi

Dari Whatsapp grup juga, yang ni tengok guna kodak filem..jam 8.25 pagi dari Sg. Serdang

Nota kaki: Semoga kita mendapat hikmah dan insaf dengan fenomena ciptaan Allah S.W.T ini..Subhanallah..indah sungguh ciptaan-Nya

Thursday, February 4, 2016

Besarnya Pengorbanan Seorang Ibu

Assalamualaikum..

Rasanya kali ni paling lama tak bersiaran..banyak join giveaway je..
Bukan tak ada benda yang nak dikongsi..banyak juga sebenarnya..
Tapi mood yang ke laut dan kurang koleksi gambar terbaru menjadikan diri malas nak update blog..
Haha..aci tak alasan tu?
Paling teruk bila kesihatan terjerumus ditahap paling tidak sihat sejak minggu lepas..
Alhamdulillah, Allah bagi rezeki melimpah ruah..
Tak lama lagi In shaa Allah akan bertambah ahli baru dalam keluarga kecil saya..
Melalui dua minggu yang agak perit dan sakit..
Ini kata saya dalam laman sosial saya sendiri..

Dan itu antara komen yang saya dapat daripada kawan-kawan

Alhamdulillah, keadaan hari ini semakin baik..
Selera makan perlahan-lahan datang semula..
Tapi tak tahan pula bila lapar setiap jam..haha
Sekarang makan kena lebih sikit..
Semoga dipermudahkan sepanjang mengandung sehingga kelahiran..
Aamiin..

Nota kaki: Alhamdulillah suami tabah layan kerenah isteri dia..

Thursday, January 14, 2016

Shawls Giveaway by Lollipop Manis

Assalamualaikum..

Klik banner untuk penyertaan

Giveaway tamat lusa, saja cuba nasib..mungkin ada rezeki..hehe