Sunday, April 29, 2012

Ungu - Aku Bukan Pilihan Hatimu

Jika memang diriku
Bukan lah menjadi pilihan hatimu
Mungkin sudah takdirnya
Kau dan aku takkan mesti bersatu
*
Harus slalu kau tau
Kumencintamu disepanjang waktuku
Harus slalu kau tau
Semua abadi untuk slamanya

Reff:
Karena kuyakin cinta dalam hatiku
Hanya milikmu sampai akhir hidupku
Karena kuyakin disetiap hembus nafasku
Hanya dirimu satu yang slalu kurindu..



*Assalamualaikum kawan2, arini Yang Ayesha singgah sini jap nk luah perasaan..
maklum la, nk jadi novelist x reti..sini jela tempat aku meluah..sape2 yg nk dgar aku punye luahan hati boleh la dgar..yang xnk dgar or x berminat, sory kalau aku mengganggu..
Lame tak update entry dalam blog ni even aku mmg x slalu update blog..
hmm...rase nak g melalak la plak tibe2..
Lately ni slalu layan lagu2 Ungu, paling feveret lagu ni la..
Layan 1000x sehari pun aku boleh..cuma kesian dekat org2 sekeliling aku yg terpaksa dgar aku punya lagu feberet nih..sory kawan2, terpakse la aku pasang earphone kat telinga..
xtau kenapa, tapi lagu ni dekat ngan jiwa aku..
Mungkin utk org mcm aku mmg sesuai dengar lagu ni..
K la, kpale dah berat ni..penat dan letih..
#Bintang, pinjamkan aku kekuatan untuk aku memberi sinar pada orang lain dalam kegelapan..

P/s: today pakai font kaler purple gelap, segelap hati aku yang memerlukan cahaya..
(tertawa dalam menangis..)