Tuesday, December 31, 2013

Halfmoon Wide Shawl

Assalamualaikum..


Yeayy!!
Akhirnya, halfmoon wide shawl saya sudah sampai
Jumpa orang jual wide shawl haflmoon halfmoon ni masa join satu GA aritu, owner adalah salah seorang penaja untuk GA tersebut..
Masa tengok gambar halfmoon ni dekat Instagram beliau, rase teruja nak beli..
Tapi masa tu hajat tak kesampaian lagi..
Tunjuk dekat sorang officemate, sebab tengok dia suka pakai halfmoon..
Dia berkenan, terus dia beli sebab nak try untuk match dengan baju nikah..
Bila tengok officemate dah beli dan pakai *dia kata, warna yang dia beli tak match dengan baju nikah..hehe
Mula lah jeles meluap-luap..haha

Kebetulan 27 - 28hb haritu, orang yang jual halfmoon ni buat sales..
ape dia??SALES???
Ladies memang tak boleh dengar perkataan SALES walaupun cuma RM2-3 ye dok..
Apetah lagi dia punya offer, beli 8 helai free 1 helai..
Tapi yang banyak2 tu bukan saya punya..hehe
Saya punya 1 je..
Yang lain2 tu mak, adik dan mak cik saya yang punya..hehe..
Nanti saya update rupa muka saya pakai shawl tu okeh..

Ladies yang nak beli dan tengok2 shawl halfmoon ni boleh singgah ke :
Facebook TudungHazieziz
atau menjengah ke Instagram => tudunghazieziz

P/s : Tahun baru, azam baru..sambil cuba nak tunaikan azam tahun ni yang tak tercapai..moh kita beramai-ramai turun Dataran bawah Shah Alam malam ni bagi memeriahkan Sambutan Tahun Baru Ambang 14 Selangorku