Monday, December 9, 2013

Terima Kasih Atas Bantuan

Assalamualaikum..
Korang mesti biasa dengar CellAds kan??
Saya kira, sebulan lebih yang lalu..ada beberapa blogger yang saya follow mempromosikan tentang CellAds ni..
Yang Ayesha join sekaki jugak gunakan aplikasi CellAds ni..
Memang best..
Kalau korang aktif menerima panggilan dan mesej, aplikasi ni sesuai untuk korang..
Korang boleh kumpul poin dan tebus topup atau baucar2 lain yang disediakan..

Yang Ayesha baru tebus baucar KFC meal for two pada 26hb November yang lepas..
Mungkin ada sedikit masalah pada pengeposan, baucar tersebut belum tiba hingga harini..
Makanya, cuba lah bertanya pada pihak CellAds di Facebook beberapa hari lepas..
Mungkin disebabkan kekangan masa dan beberapa program yang melibatkan pihak CellAds atau mungkin masa hantar mesej tu waktu pejabat dorg dah habis..
Yang Ayesha dapat reply dari CellAds pagi tadi..

Kalau korang nak tau, korang boleh rujuk gambar kat bawah..



Makanya, Yang Ayesha sabar lagi menunggu untuk beberapa hari..
Harap2 dapatlah dalam masa terdekat ni..huhu

Apa?
Korang nak tau lebih lanjut tentang CellAds?
Boleh rujuk :
atau
Laman Web CellAds : http://www.cellads.net.my