Wednesday, August 6, 2014

Jom Bertukar Ke Ramly Burger

Assalamualaikum..


Kalau korang nak terjah website dia, korang boleh klik gambar kat atas tu atau klik je link kat bawah ni..


Walaweh, baru tahu rupanya Ramly dah ada set-set macam ni..
Since when tu, tak tau lah pulak..
Ni pun gigih mencari maklumat sebab dah ramai yang share dekat Facebook supaya bertukar ke Ramly daripada McDonalds tu..
Korang nak tau kat mana kiosk dia, boleh tengok dekat website dia tau..
Tapi setakat ni tak banyak..
Tapi tak tau lah kalau ada kiosk yang tak termasuk dalam list kat website tu..
Dengar2 tadi dekat AEON Big Seksyen 23 Shah Alam ada
Dah plan dengan akak ofis besok lunch nak terjah sana.. **oppsssss

Nota kaki : bestnya kalau produk Ramly ni merebak macam cendawan mengalahkan McD dekat Malaysia ni kan?Yeala, Ramly produk orang kita..why not kita sokong?