Tuesday, May 5, 2015

WhoHAA Daily Points Dilanjutkan!!

Assalamualaikum



Kalau ikut, daily points giveaway ni sampai 30hb April 2015 saja..
Tapi tak sangka bila log masuk ke website WhoHAA pagi ni tiba-tiba dapat poin lagi..
Memang best lah kan??
Makin cepat lah boleh tebus poin lagi hujung nanti..
In shaa Allah..hehe

Oleh kerana itu, saya ingin berkongsi berita gembira ini
Dan marilah bersama-sama kita berdaftar dengan WhoHAA pada kawan-kawan yang belum ada akaun dengan WhoHAA lagi..
Yang dah ada, rajin-rajin kan lah diri anda log masuk hari-hari..
Dapat 10 poin pun satu hari rasa berbaloi jugak..
Kumpul-kumpul, lama-lama jadi banyak..hehe

Nota kaki : Kalau nak register WhoHAA ni, klik je gambar dekat atas tu tau..nak buat entri pasal ni dari aritu, tapi terperam lama sangat..bila dah dilanjutkan tarikh ni, rasa teruja nak kongsi dengan korang..maaf atas kelewatan.