Wednesday, July 3, 2013

For The Time Being..

Assalamualaikum..
Mahap kawan-kawanku..
For the time being Yang Ayesha tak boleh nak buat entri banyak sangat 
*macam lah 1 hari saya buat sampai 10 entri kan?
Huhu..

Entah kenapa mata masih membengkak..
Jadinya akan berehat seketika dalam minggu ni hingga minggu hadapan..
Harap-harap akan lebih cepat sembuh..
Cuma nak tanya, betul ke kalau kena denggi boleh sampai ke mata?
*Sangat2 risau, mata adalah aset penting..kalau tak de mata macam mana mahu melihat orang2 tersayang..


Doakan semoga Yang Ayesha cepat sembuh yea kawan2..
Terima kasih..^_^