Tuesday, November 26, 2013

Hadiah Giveaway dari Red Delima

Assalamualaikum..
Super teruja harini..lepas lunch hour tadi, adik manis receptionist kat ofis saya hulurkan parcel..
Dah tau dah isi kandungannya sebab sejak dapat tau menang hadiah dari Red Delima aritu memang pesan kat dia, kalau ada parcel untuk saya tolong simpankan..
Akhirnya yang ditunggu2 sampai juga..hehe..
Memang teruja habis uols, sebab kita tak selalu bertuah macam orang lain..
Sekali sekala aje menang hadiah dari blog..
Jom kita tengok apa yang saya dapat hari ni k...:-)







Cantik sangat beg ni dan saiz dia pun comel..hehe..boleh lah bawak macam2 dalam ni kalau nak jalan2 macam naik Broga Hills lagi atau naik gunung..yea2 je kite ni kan..hoho


P/s : tak sabar nak rasmikan beg ni hari Sabtu ni..ada tournament bowling...~_^