Monday, November 18, 2013

Villa Nabila Trending di Twitter

Assalamualaikum..

Mesti korang dah baca macam-macam kisah pasal Villa Nabila ni dari bermacam-macam sumber kan hari ni?
Ianya rentetan daripada khabar angin yang mengatakan ada sekumpulan remaja seramai 23 orang yang hilang selepas mereka masuk ke vila tersebut..
Hari ni #VillaNabila menjadi perbualan hangat dan trending di Twitter terlalu banyak..
Pada mulanya Yang Ayesha nampak Abang Ben Ashaari  muatnaik gambar tentang kisah sekumpulan remaja terbabit di Facebook..tak sangka berita ni menjadi trends di Twitter..

Dari FB Santai Ben Ashaari


Dari carian trends saya di Twitter pagi tadi..

Terlalu banyak cerita mengenai kehilangan sekumpulan remaja tersebut..
Tapi yang pasti, PDRM telah mengesahkan hanya seorang sahaja remaja yang hilang..
Korang nak tahu cerita tentang remaja yang hilang di Villa Nabila ni?korang boleh ke link di bawah :





P/s : sorry lah korang, Yang Ayesha memang x kan copy apa2 gambar tentang Villa tersebut dari mana2 website sebab saya seriau dengan benda2 misteri ni..kalau korang nak tengok, korang klik lah link kat atas tu eh.. ^_^