Tuesday, April 29, 2014

CPUV : Pertama Kali

Assalamualaikum..


Tadi Ayesha log masuk akaun Nuffnang..
Terus terang cakap, blog Ayesha tak macam orang lain..
Earning tak banyak..
Sebab blog Ayesha tak ramai pengunjung dan jarang update..
Bila bukak, tengok-tengok ada RM1.26 *terus terang itu lah earning terkini..huhu
Rasa macam pelik, setahu Ayesha dapat earning dari CPC Campaigns (Cost-per-click) cuma ada RM1.25 saja..jadi mana datangnya RM0.01 tu yea?

Rupa-rupanya ada CPUV Campaigns (Cost-per-unique-visit) dalam blog Ayesha..
Sungguh, ini pertama kali ia menyinggah dalam blog Ayesha..
Rupanya daripada 17hb April 2014..
Tapi macam mana nak tau iklan tu masih ada dalam blog kita lagi atau tak yea??

Nota kaki : Walaupun sikit, tetap terasa teruja..moga ada lagi rezeki yang singgah lepas ni