Wednesday, October 1, 2014

Hadiah Giveaway Daripada Sally Samsaiman

Assalamualaikum..

Ingat tak entri saya tentang teaser hadiah yang ni
Haha..ada ke yang baca entri tu?terima kasih yea..
Minggu lepas janji, minggu ni baru buat entri..
Dekat seminggu jugak lah kan baru nak buat entri ni..
Belum lepas lagi nak buat job online review kalau begini caranya cik wani oi..
(dah rasa macam segan nak guna nama 'pena' kononnya 'Yang Ayesha' tu..lepas ni nak tukar header dan rebranding balik..opsss)

Ok, berbalik kepada tajuk entri kali ni..
Meh saya nak reveal hadiah dari Sally Samsaiman yang saya dapat sempena giveaway ni


Ok, ni gambar separuh..
Masa keluar lunch dengan member ofis dan ex-officemate
Sebenarnya baju ni ada getah dekat pinggang..
Tapi sebab bajet badan gemuk dan takut nampak gemuk..
Getah dipinggang tu dah dibuang..
Ampun sis Sally..


Kena cover sikit masa ambik gambar ni..
Dari tepi nampak macam baju pregnant akak ofis kata..huwwwaa
Tapi suka sangat baju ni sebab belum ada baju warna ni lagi..
Cuma kena alter sikit lah baju ni nanti supaya tak nampak besar sangat..

Jom singgah page sis Sally dan kakak beliau di
Baju cantik dan harga sudah pasti mampu milik..

Nota kaki : ada hati nak buat header baru..tunggu masa lapang nanti lah baru buat..