Tuesday, January 27, 2015

Puding Sedut Paddle Pop

Assalamualaikum..

Puding paddle pop mungkin anda pernah tengok atau pernah makan..
Tapi...
Pernahkah anda merasai keenakan puding paddle pop yang disedut dari dalam botol kaca?
Ha??Kenapa macam pelik je bunyi nya??
Mungkin ada yang pernah dengar tentang puding sedut ini..
Tapi buat yang tidak mengetahui, jom tengok gambar di bawah..


Haaaa...
Tergoda tak tengok puding yang sejuk tu..
Sedap weh, tak tipu..
Puding ini biasanya dibuat tiga lapisan dengan tiga perisa yang berlainan
Macam mana nak makan?
Kami beri anda straw untuk anda sedut puding tersebut..
Nak lebih sedap, gaulkan ketiga-tiga perisa tersebut dengan straw dan nikmati puding anda dengan penuh bergaya..hehe
Enak dimakan ketika sejuk!!


Model ahkak pun kata puding sedut ni terbaik!!

Kepada anda-anda yang berada disekitar Shah Alam..
Yang teringin merasai keenakan puding sedut ni..
Boleh self pick up di Seksyen 9, Shah Alam (order sehari sebelum pick up)
*Waktu bekerja sahaja - sehingga 6.30 petang
atau di Seksyen 18 (Petronas atau Shell) dan di Seksyen 24 (7-Eleven)
*Selepas waktu bekerja (8.00 malam dan ke atas)
Boleh whatsapp saya di 0172150950

Buat permulaan (bermula 31/1/2015) ada 3 flavour yang available
*Vanilla Oreo
*Choc Oreo
*Choc Strawberry Corn

Nota kaki : Warga Shah Alam yang berminat nak dapatkan puding ni, jangan segan-segan whatsapp saya ^_^