Wednesday, February 11, 2015

WW#39 Kisah Puding Sedut

Assalamualaikum..


Memanjang buat wordless wednesday je kan..haha
Saya tak main SEO, dan tak tau sangat apa itu SEO..
Tapi rasa best pulak tengok tajuk entri ni dalam first page google..
Sesiapa yang berminat nak merasa enaknya puding sedut ni boleh whatsapp saya di 0172150950
Saya berada di Shah Alam kawasan Seksyen 9 & Seksyen 24..
In shaa Allah memang restok setiap hujung minggu..
Sebelum stok sampai biasanya saya dah start ambik order supaya saya tak simpan stok tu lama-lama dalam fridge..haha
Nanti takut habis makan sendiri je..hihi