Wednesday, February 25, 2015

Youtube Dah Ada Butang Autoplay

Assalamualaikum..

Youtube saya bahasa melayu :-P

Haa..tak tau lah kan sejak bila ada butang autoplay tu..
Mungkin saya ketinggalan atau memang masih baru..
Kisahnya tadi bukak satu lagu dekat youtube, tapi dengar lagu tak habis-habis..
Lepas satu lagu ke satu lagu..
Pelik lah jugak, rasanya tak bukak audio player..
Rupanya dah ada butang autoplay tu..
Tapi saya memang suka lah, sebab tak payah asyik nak bukak youtube dan tekan butang play selalu..
Hihi..dari bulan lepas terfikir benda ni 'kan seronok kalau youtube ada butang autoplay atau replay, senang keje..'
Tak sangka tercapai hajat..eeh

Nota kaki : mood hari ni nak buat keje bersungguh2 sambil dengar lagu..haha..sambil2 tu nak tulis senarai nama jemputan..sekejap je bulan februari dah nak habis..