Monday, May 19, 2014

Creative Photo Booth

Assalamualaikum..

Hari ni rasanya dah publish 3 entri GA..
Banyak jugak..
Cukup-cukup lah kan..
Besok-besok join lagi GA lain kalau ada yang berkenan ek..huhu

by Rosebay Creative PHOTO BOOTH

Cantik tak gambar kat atas tu?
Hihi..Ayesha kidnap dari satu page dekat FB
Ni gambar Ayesha dan kawan-kawan masa menghadiri majlis perkahwinan kawan sekolah menengah kami pada hari sabtu yang lepas..
Di Roof Garden Hotel, Bukit Jelutong..
Nasib baik lah tau jugak jalan..
Dah la pegi sorang-sorang..
Cuak jugak rasanya..huhu

Rasa best je kalau majlis kita ada photo booth macam ni kan?
Saja untuk kenangan masa akan datang..
Kalau Ayesha, untuk save bajet rasanya baik buat sendiri..huhu
Tapi kalau kawan-kawan ada bajet lebih dan nak dapatkan servis photo booth dengan props yang cantik ni..
Mungkin kawan-kawan boleh cuba berurusan dengan Rosebay Creative PHOTO BOOTH ni..


Yang ni bukan dekat photo booth, tapi dekat pelamin..
Pengantin tengah ambik gambar, Ayesha boleh posing baik punya kat sini..
Nasib baik kat tepi je..haha
Gambar ni bukti menunjukkan saya masih gemuk..
Ingat tau tarikh ni..
Bulan depan tarikh yang sama, Ayesha nak post gambar..
Nak tengok ada perubahan tak..
Nanti Ayesha akan kongsi berapa berat yang turun..
Ok, daaaa...

Nota kaki : projek tambahan Ayesha tahun ni, tak de lah nak kurus sangat..tapi nak nampak langsing..boleh??huhu