Monday, May 5, 2014

Terima Kasih Pos Laju

Assalamualaikum..

Pagi-pagi sampai ofis bukak laman web pos laju, punya nak tengok parcel dah sampai mana..
Terasa lambat pulak parcel nak sampai kali ni..huhu
Yeala, hari Khamis minggu lepas hari Cuti Am..
Jadinya orang yang jual barang dekat Ayesha tu pos barang pada hari Jumaat..

2-3x kali interkom adik receptionist kat bawah tanya pos laju dah sampai ke belum..
Hamboi kau Ayesha oi, tak menyabar sungguh..
Nak tau kenapa Ayesha tak sabar?
Sila tengok bawah eh..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ni bungkusan dia..haha..
Nak tau kenapa teruja??

Ha, ni lah yang buat Ayesha teruja sangat..
Dah rimas dengan blackhead segala kat muka ni..
Order benda ni 7 tube, tapi Ayesha punya 1 tube je..
Yang lain semua kawan-kawan ofis dengan makcik saya punya..
Beli banyak dapat murah..
Siap free postage lagi..
Kalau beli 1 je memang tak berbaloi lah sebab kena bayar pos..huhu
Produk ni semakin menjadi kegilaan ramai..
Nanti Ayesha buat review..
*masalahnya kalau nak buat review selalu mesti tak jadi buat entri..huhu

Yang ni kakak ofis Ayesha yang beli..
Dia dah pernah beli peha ayam ni aritu..
Dia cakap lepas pakai egg mask kat atas tu, lepas tu apply peha ayam ni memang layan masa nak tido..
Tadi cakap kat dia nak 1 peha ayam, nak cuba pakai..haha

Rasanya Shiseido Black Mask ni mesti ramai yang dah kenal..
Dulu Ayesha pernah jual dan kadang-kadang pakai sendiri..
Lepas tu dah berhenti sebab tiba-tiba banyak sangat produk macam ni dekat pasaran..
Orang yang jual tu bagi Shiseido Black Mask ni 1 paket sebagai free gift kot sebab beli banyak..hihi
Oleh sebab dulu Ayesha dah selalu pakai, jadi Ayesha bagi mask ni dekat kawan ofis..
Biar dia je yang pakai..



Dua benda ni Ayesha tak beli, dapat dari abang ofis..
Minggu lepas mereka pergi mendaki gunung Kinabalu, Sabah..
Terima kasih yea..

Nota kaki : Hari ni kegembiraan berganda sebab pos laju hantar barang saya dengan cepat..walaupun penat semalam tak hilang lagi..rasa nak EL pun ada pagi tadi..nasib baik bos meeting dekat luar, boleh rilex sikit hari ni..apa-apa pun, terima kasih Pos Laju..sayang awak lebih hari ni..hehe ^_^