Monday, September 15, 2014

Bride to be??

Assalamualaikum..

Tajuk nak havoc je..haha
Sebenarnya, waktu bila yang dikatakan bride to be?
Saya rasa mungkin selepas rasmi menjadi tunangan orang?
Dan ramai yang dah bertanya dan tertanya-tanya
Terutama yang rapat dan dekat dengan saya
Bila, bila dan bila?
Lalalala..
Bukan berlagak tak nak jawab soalan ok..
Tapi sebab belum ada jawapan yang pasti..
Dan dah selalu sangat orang tanya soalan ni..

It will be very soon..
Tak sabar nak tunggu big day saya
Lebih-lebih bila tengok kawan-kawan ramai yang dah bertunang dan berkahwin
Malah ada yang telah beranak pinak..

Nota kaki : dah mula survey macam-macam, tapi majlis tak buat besar pun..hehe