Friday, September 5, 2014

Layan Boys Before Flowers Online

Assalamualaikum..

Sumber google

Cerita ni dah lama sebenarnya..
Release tahun 2009
Selepas demam Meteor Garden pada tahun 2001 dulu..**saya tak terjebak dengan wabak ni
Cerita ni adalah antara cerita bersiri yang popular terutama dalam kalangan peminat drama Korea
Yang ni saya terjebak dan sampai sekarang masih addicted..
Bila-bila masa pun layan cerita ni tak pernah bosan..
Suka tengok Gu Jun Pyo yang poyo, ego, sombong dan berlagak..
Geum Jan Di yang naif dan kelakar..macam2 mimik muka dia akan buat bila Jun Pyo paksa dia buat sesuatu perkara yang dia tak suka..
Dan telatah kawan-kawan Jun Pyo dan Jan Di yang macam2 ragam..
Banyak part yang saya suka dalam cerita ni..
Kisah cinta, suka duka, gelak tawa dan tangisan..
Part paling sedih masa Jan Di terjun dalam kolam renang sebab nak suruh Jun Pyo ingat dekat dia balik..
Hampir menangis tengok babak ni sebab rasa Jun Pyo jahat gila sampai tak ingat langsung dekat Jan Di..
Tapi padankan muka Jan Di sebab jual mahal sangat dekat Jun Pyo..
Eh3, melebih-lebih pulak ko yea..
Haha..ok lah uols, sampai sini je cerita hari ni..
Bye... ^_^

Nota kaki : Apa??nak link online drama korea ni??meh anta email kat saya meh..syazgreen89@gmail.com..boleh kenal2..hehe :-)