Saturday, April 20, 2013

Broga Hill Here We Go!!!

Assalamualaikum..
Hai geng..hari ni Yang Ayesha merayap sampai ke Semenyih..
Pagi2 dah bergerak ke sana bersama kawan2 ofis..
Buat apa merayap sampai ke sana?
Ok, ni merayap bukan sebarangan..
Ni merayap sambil beriadah..
Memanjat Bukit Broga..
Sape pernah pergi?angkat tangan..yeay!!! *tiba2..haha

Hari ni kira pertama kali lah Yang Ayesha naik..
Selalu dengar je orang cakap best naik..seronok lah bagai..
Hari ni, hamek kau..merasa sendiri semput nak naik ke atas..
Tapi akhirnya saya berjaya sampai setelah bersusah payah..
Menggeletaq jugak lah lutut ni ha..

Yeay, saya berjaya..


Kami sampai tak lah awal sangat..
Lebih kurang dalam pukul 8 lebih..
Masa sampai, teruja tengok orang lain ada yang dah turun..
Maklumlah, pertama kali sampai..
Memang teruja sikit..
*Padahal teruja macam nak melompat..
Actually, minggu depan KLD Sport Club (Kumpulan Lebar Daun) buat aktiviti mendaki bukit ni
tapi minggu ni saja2 pergi menjelajah..
Masa dah sampai setengah bukit tadi, rasa2 macam nak mengelat je aktiviti minggu depan..
Tapi bila dah sampai atas, rasa puas sangat..so, perancangan untuk mengelat aktiviti minggu depan dibatalkan..hehe..
Ops, perancangan awal dengan kakak saya semalam kami nak menjerit sekuat hati bila sampai puncak..
Saje nak melepaskan apa yang terbuku dihati dan perasaan..
Tapi tadi macam ramai orang, tak jadi pulak..
*Sebenarnya dah lupa pun nak buat macam tu..hehe

Okay lah, korang layan dulu gambar2 ni..next week Yang Ayesha update yang lain pulak..
Saya dah penat, saya nak tido dan rehat..
Selamat malam kawan2..semoga mimpi indah..













P/s : saya memang kasar, bahasa saya pun kadang2 agak kasar..saya bukan gadis lemah lembut dan bukan jenis berpura-pura tunjuk sopan dan ayu depan orang lain..saya adalah saya, ini adalah diri saya..manja dan sebagainya itu hanya untuk orang yang rapat dengan saya sahaja.. *Statement mintak penampar..tiada kaitan dengan yang dah meninggal dunia tapi masih ada kaitan dengan yang hidup..sila faham..peace yaww.. ^_^