Wednesday, August 14, 2013

Bunga Telur Tisu


Assalamualaikum..
Acaner cuti raya?
Seronok kan?
Bagi Yang Ayesha, cuti dan luangkan masa dengan keluarga tu seronok..
Cuma raya tahun ni biasa sahaja, tiada lebih..kurang banyak..
Hati lagilah kurang..huhuhu..

Korang pernah dengar pasal bunga telur tisu @ crepe tak?
Yang Ayesha, jujur sejujur jujurnya..baru dengar hari ni..
Haha..maaf, saya kurang minat buat kerja2 berseni ni..
Tapi bila tengok kawan post gambar dekat dinding Facebook dia tadi..
'Wah, cantiknya..macam best je ni..'
Ha, pompuan memang macam ni hokay...pantang nampak benda cantik..
Teruja habis, saya memang tak terkecuali..

Suruh kawan ajar, tapi dia tak nak ajar..ape la kan..hehe, tak dela..jgan marah..gurau je..
Yeala, mcam mane nak ajar..kami duk jauh..so, dia suruh saya carik je tutorial..
Ha ah lah kan, sekarang carik je kat Youtube..semua ada..

Mula-mula, saya search gambar dulu dekat en. google..
Masha Allah...cantiknya hasil tangan yang orang lain buat..berwarna-warni..
Ish3..tak boleh jadik ni..
Nasib baik lah banyak tisu kat ofis ni..
Rembat sehelai jap tadi..
Testing3..
Ehem3..


Acaner? Cantik kan?hihu..ni bunga sahaja ok..
Kalau nak tau macam mana nak buat yang penuh dengan tangkai bagai..
Korang boleh tengok tutorial dalam video kat atas tu..
Suka, suka, suka...