Wednesday, August 21, 2013

Jalan-jalan Cuci Mata

Assalamualaikum

Tengah hari tadi lunch dekat SACC Mall
Mula2 nak lunch di The Teapot Deli, tapi disebabkan banyak makanan yang habis..
Kami tukar plan, turun ke ground floor menuju ke Palma Cafe
Habis je makan, masih ada masa lebih kurang 20minit sebelum pukul 2.30 petang..
So, sempat lah menjengah ke beberapa butik or kedai di area ground floor tu..

Kebetulan MPH Bookstore ada buat promosi kat ground floor tu..
Memang pantang nampak buku-buku ni
Novel ape tah lagi..hehehe..
Tapi disebabkan belum bergaji, tadi cuma tengok2 saja..
Tup2 akak ofis kata, ambik lah 1 buku..akak belanja..
Tertarik dengan 1 buku..
sangat menarik dimata..

Tajuk : Buat Diriku Yang Mudah Lupa : 101 Rekreasi Hati
Tulisan oleh : Dr. Zahazan Mohamed
Lukisan dan Ilustrasi oleh : Nik Wafdi Nik Jaafar




Keistimewaan buku ini :
Sesuai dibaca semua peringkat umur
Dipersembahkan dalam bentuk santai dan humor
Mendekatkan pembaca kepada hadis
Senang difahami dan dihayati
Mudah dibawa sebagai bahan bacaan ringan
Sesuai untuk dijadikan cenderahati
Sebagai bimbingan kepada remaja

P/s : nanti saya kongsi lagi yang lain untuk korang k?Sharing is caring ^_^