Friday, June 20, 2014

Annual General Meeting

Assalamualaikum..


Semalam adalah pertama kali Ayesha join Annual General Meeting anjuran Lebtech Group
Bukan lah orang penting, tapi atas jemputan daripada Company Secretary dan Ayesha hadir sebagai staff Lebtech..
Rasa macam melebih-lebih make up ni semalam..
Tapi kawan-kawan kata sangat ok..
Dah lama tak menempek make up dekat muka sejak tahun lepas..
Terima kasih dekat akak ofis sebab tolong touch up make up Ayesha semalam..
Memang suka sangat tengok muka sendiri semalam..*perasan cantik lah tu..haha

Event semalam berlangsung di Hotel Concorde, berdekatan dengan ofis je..
Tapi pergi ada driver hantar, balik ada driver jemput..
Rasa macam orang ternama masuk hotel je..*poyosss
Bermula pada jam 11.00 pagi dan berakhir seawal jam 11.30 pagi..
Sekejap je sebab majlis berjalan lancar..

Lepas habis AGM, semua Board of Directors menjamu selera di Raku Japanese Restaurant yang berada di tingkat 1, Hotel Concorde..
Dan kami...












Di mana ada kamera, di situ ada kami..kihkihkih
Mana boleh tak ambik gambar..
Ini lah bukti yang kami pergi berpoya-poya..eh, salah..
Kami pergi Annual General Meeting..
Gambar yang bawah sekali ni adalah pelajar-pelajar dari UiTM Seremban..
Mereka turut hadir untuk merasai sendiri pengalaman macam mana Annual General Meeting ni berlangsung..

Habis berposing sakan dalam bilik tu..
Kami turun ke tingkat 1, untuk menjamu selera di Melting Pot Cafe..
Ini kali kedua Ayesha makan buffet dekat sini..
Makanan dia ok, tapi kalau di Quality Hotel rasanya lebih banyak pilihan menu..
Oleh sebab waktu makan tengahari ofis sampai 2.30 petang..
Maka kami melepak dekat sini santai-santai sampai jam 2.30 petang..
Bukan selalu boleh macam ni kan..hehe

Nota kaki : Setiap gambar ada muka I, nampak sangat suka menyibuk..huhu..