Monday, June 30, 2014

CPUV #2 : IKEA - June Sales Campaign

Assalamualaikum..


Alhamdulillah..mungkin rezeki Ayesha bulan ni..
Akhirnya ada iklan CPUV dari Nuffnang yang bertempek dalam blog ni..
Ini kali kedua kiranya Nuffnang beri CPUV dalam blog Ayesha ni..


Campaign telah bermula pada minggu lepas iaitu pada 27 Jun 2014
Tapi baru hari ni dapat masuk dalam entri..
Ayesha baru perasan iklan ni dalam blog Ayesha pada hari Ahad semalam..
Campaign ni masih berjalan dan Ayesha harap adalah rezeki bulan ni dapat lagi CPUV yang lain ^_^


Kepada yang suka bershopping di IKEA mesti teruja tengok iklan ni..
Sales di IKEA bermula 28 Jun sehingga 6 Julai..
Masih ada masa lagi mahu memborong apa yang ada..
Banyak lagi barang yang ada dalam sales IKEA ni..
Tapi Ayesha terberkenan tengok plastic ice cube tray ni..
Comel kan?
Seronok jugak kalau dapat menjelajah ke IKEA dalam minggu ni..
Tapi macam tak sempat je >_<