Monday, January 13, 2014

Cantiknya Desktop Saya

Assalamualaikum..

Eksited ni uols..
Ayesha dapat hadiah tadi..
Suka sangat, terus apply dekat desktop dengan cover photo kat FB

Ni rupa desktop Ayesha yang baru untuk tahun ni ^_^


Yang ni pulak rupa cover photo saya yang baru..

Elok je cantik terletak kat dua2 tempat ni..
Bila ia mendapat sentuhan daripada yang pakar..
Tak perlu kata apa-apa lagi..
Hanya gambar cukup untuk menterjemah semuanya..
Muehehe..sastera sangat ayat kau ni Ayesha..

Anyway, thanks kepada Puan Azhafizah..
Sungguh cepat dan tangkas beliau mengedit dan hantar email kepada Ayesha tadi..
Korang nak dapat macam ni jugak?
Janga lupa..join GA ni ok..^_^