Friday, January 24, 2014

Tanda Tanya

Assalamualaikum..
Salam Jumaat kawan2
Sihat tak semua?
Semalam Ayesha agak sibuk, tak sempat nak menjenguk pun blog orang lain..
Setakat tengok2 sekali lalu je..
Tak sempat nak komen apa2 pun..

Sebenarnya kan..
Ayesha agak pelik pagi ni bila buka blog Ayesha..
Tengok2, segala iklan Nuffnang, RedDelima dan sebagainya hilang..
Ghaib langsung..
Ke mana pergi agaknya yea?
Page badge Ayesha Store pun hilang jugak..
Sedihnya..rasa nak nangis ni..huhu T_T

Ada sesiapa yang tahu tak pasal ni??
Baru je nak mintak tolong kawan2 like page baru Ayesha Store tu

Ayesha bagi link je untuk like page tu boleh tak?
Harap sangat kawan2 dapat bantu..
Sebab ni permulaan Ayesha nak tingkatkan diri Ayesha..
Bila tengok jumlah like, rasa down sangat..
Nak sponsor mana2 giveaway belum mampu lagi..huhu..
Tapi satu hari nanti, dengan izin Allah pasti Ayesha nak sponsor mana2 giveaway..

Kat bawah ni link untuk page Ayesha tu..



Terima kasih kawan2 yang sudi bantu Ayesha..
Saya sangat2 hargai bantuan kalian ^_^