Tuesday, January 21, 2014

Projek Memikat 2014 Bermula

Assalamualaikum..

Seperti yang Ayesha beritahu dalam entri sebelum ni..
Mahu memikat anda semua untuk tahun 2014 ni..
Apa?memikat?biar betul Ayesha ni?
Jangan salah faham ok..
Kalau tak faham apa Ayesha maksudkan dekat sini
Korang boleh baca kat entri bawah ni



Ni lah projeknya..hehe
Mempromosikan apa yang saya biasa pakai..
Untuk hari pertama, Ayesha cuba Kissara plain wide shawl warna olive ni..
Kawan-kawan minat wide shawl?
Boleh tengok koleksi lain dalam page Ayesha yang baru..


Untuk info, Ayesha adalah salah sorang dari ejen/peniaga sah untuk Kissara Boutique bermula harini..
Kalau yang tiada facebook, Ayesha akan update koleksi dari Kissara Boutique yang cantik2 pada entri seterusnya..
Minat wide shawl?
Stay tune...~_^