Wednesday, January 22, 2014

Wordless Wednesday@WW#13

Assalamualaikum..

Takde nak wordless sangat lah sebab takde gambar pun arini..
So, apa yang wordless nya Ayesha?
Ayesha wordless ni sebab tengah puasa..
lepas tu singgah blog abang Ben Ashaari tadi..
terbaca entri beliau pasal telur masak kurma..
Ayesha sempat tanya en. google uols..
Pergh, mantop tengok gambar yang blogger2 lain post dalam entri dia orang
*ting!!!tiba2 ada mentol menyala..
Yeah, kalau rajin balik nanti nak masak lauk ni..
Kalau tak sempat, kita postpone lah ujung minggu yerk..



P/s : ada seseorang dari Arif Yoges Steamboat add Ayesha dekat google plus tadi..ni lagi satu datang menggoda ni..macam tau2 je tekak orang ni ha..haha..kalau kawan2 teringin nak makan steamboat & barbecue..try lah dekat sini..tengok page dia tadi pun dah nampak best..hehe