Friday, January 17, 2014

Terpilih Menjadi Bloglist Zamani Abe

Assalamualaikum..

Rindunya nak update..huhu
Minggu ni Ayesha agak sibuk..
Alhamdulillah harini kita dapat cuti kan..hehe

Sebenarnya nak up entri ni dari hari rabu aritu..
Tapi tak cukup masa kat ofis..
Nak buat kat rumah, dah hampir setahun laptop tak hidup..
Charger rosak, tak tau mana nak cari dan beli yang baru..huhu

Ceritanya, hari rabu aritu Ayesha dapat email dari google plus..
Ada follower baru..tak sangka blogger Zamani Abe follow akaun saya..
sejak Ayesha aktif semula join macam2 segmen dekat blog ni..
Alhamdulillah..follower blog makin bertambah walaupun tak banyak..
Follower google plus pun ikut sama naik..hehe
Yang penting, kita tak boleh sombong..

Dipendekkan cerita, Ayesha sebenarnya dah lama follow blog Zamani Abe ni..
Cuma jarang2 komen dekat blog beliau..
Tak sangka, rentetan daripada satu komen dalam salah satu entri beliau Ayesha terpilih untuk masuk dalam bloglist beliau yang baru..




Terima kasih Zamani Abe sudi pilih Ayesha masuk bloglist yang baru..
Cuma Ayesha segan sebab saya bukan blogger yang tegar update entri setiap hari..
Tapi tahun baru ni Ayesha nak tanam semangat dan azam untuk selalu update entri...



P/s : apa aktiviti hujung minggu kawan2? Ayesha dah selamat berada kat kampung..hujung minggu ni spend time dengan keluarga..