Saturday, January 18, 2014

Projek Memikat 2014

Assalamualaikum..

Pada tahun 2012 rasanya Ayesha pernah mewar2 kan yang Ayesha bercadang nak memulakan berniaga tudung..
Tapi atas sebab2 tertentu hajat tersebut Ayesha tak dapat capai..

Tapi untuk tahun ni, In shaa Allah Ayesha akan berusaha menyampaikan hajat tu..
Untuk memulakan sesuatu seperti berniaga ni memerlukan banyak strategi dan perancangan sebenarnya..
Harap-harap Ayesha mampu untuk memikat hati dan memancing pelanggan untuk membeli barang pada saya nanti..doakan semoga projek saya berjaya pada tahun ini yea.. ^_^


P/s : dinner bersama dengan family diluar malam ni..nanti Ayesha update entri k..nak sharing tempat makan ni best ke tak..dah lama tak share dengan kawan2 kan..:-)