Monday, February 3, 2014

Design Permata Hati

Assalamualaikum...


Klik gambar untuk paparan lebih jelas..

Selamat hari Isnin dan selamat memulakan kerja kepada yang dah bekerja pada hari ini..
Nak update dekat korang..
Design Permaisuri Permata Permata Hati ni baru restock..
Ayesha baru ambil stok minggu lepas
Dalam gambar ni adalah edisi yang pertama..
Ada dua lagi warna baru yang menarik untuk dibeli jika berminat..
Tapi gambar masih belum sempat diambil..

So, nanti Ayesha akan up gambar pada entri seterusnya..
Kissara ada beberapa lagi design baru..
Buat masa ni, Intan Dahlia telah kehabisan stok
Hanya yang tinggal warna red pada tangan Ayesha..


Design Rosalinda juga sudah kehabisan stok..sekarang ni tinggal nak habiskan yang penghabisan je kat tangan Ayesha..


Haaa...tu dia..last stok..cepat2 ambil..habis yang ni..
Lama lagi nak tunggu baru restock semula..
Rugi tau kalau tak ambil...

Tak mahal, RM19 saja tidak termasuk pos..
Tempat2 lain susah nak dapat harga ni..hehe

berminat cepat2 PM Ayesha Store
atau whatsapp 017-2150950

*Ayesha akan cuba bagi best servis..jom lah beli ^_^