Wednesday, February 26, 2014

Juri Muzik HotFM

Assalamualaikum..

Terasa bersyukur sangat dapat rezeki semalam..

Kisahnya..
Balik dari keluar lunch semalam..
online2 jap kan, tengok email google sebab Ayesha memang sentiasa bukak
Supaya mudah nak balas terus komen kawan-kawan di blog ni..hehe
Kecuali kalau hari cuti, tak balik rumah family..
Setakat online dekat handset saja..
Memang tak boleh nak balas..hihi..maaf yea

Ok, seterusnya..
Bukak2 tengok ada email daripada HotFM
Wah!
Rasa teruja dan berdebar-debar bila tengok..

Ya Allah, rezeki datang bergolek..
Tak sangka boleh menang..
Ayesha baru buat survey dan slogan tu minggu lepas..
Tak ingat pulak slogan tu..
Sebab spontan je taip..

Rasa macam nak melompat lepas baca email tu..
Tak pernah bertuah, nak menang2 peraduan yang best macam ni..hihi
Nak cuba buat Kata Anda anjuran Sinar FM pulak lepas ni..
Ayesha memang suka dengar radio..
Kadang2 tukar2 siaran..hihi..
Ada masa radio ni best, radio tu tak best..
So, memang tukar2 lah siaran kan..

Nota kaki : In shaa Allah, nak kongsi rezeki yang sikit ni dengan keluarga Ayesha dulu..lepas tu, jika ada rezeki lebih nak kongsi dengan orang yang selalu dekat..^_^