Monday, February 10, 2014

Jual Murah Sangat??Tak Nak Untung Ke??

Assalamualaikum..

Ada yang bertanya..
Murahnya jual barang?
Ada untung ke?

Ini jawapan saya :
Alhamdulillah..
Rezeki tu Allah yang bagi..
Memang lah berniaga ni kita nak untung..
Tapi saya suka bila pelanggan saya happy..
Saya harap pelanggan saya berpuas hati dengan barang yang mereka beli daripada saya..
Kepuasan pelanggan adalah kepuasan saya jugak..
Saya suka kalau ada antara pelanggan saya yang repeat order..
Itu bermakna mereka berpuas hati dengan barang yang saya jual..
Dan saya harap saya dapat memberi servis yang terbaik untuk pelanggan saya..

Jom singgah page Ayesha Store..
In shaa Allah, dalam masa terdekat saya akan up album perfumes untuk anda..
Happy shopping ladies and gentlemen ^_^