Tuesday, February 11, 2014

Jana Pendapatan Daripada Iklan H12 Media

Assalamualaikum..

Dah pernah dengar pasal H12 Media ni tak?
Dalam kalangan para blogger, mesti tak asing lagi tentang nuffnang, komli dan sebagainya..
Bagi Ayesha, biasa dengar nuffnang..akaun nuffnang pun ada..
Tapi nak jana income dari iklan nuffnang serasa payah..
Setakat ni, adalah RM0.25 kot yang hado..
Tak pernah cash out pun sebab earning tak pernah naik..
Jika anda senasib dengan Ayesha, mungkin anda boleh mencuba H12 Media ni..

Ayesha pun baru sahaja menggunakan H12 Media ni di blog
Apa yang penting, anda kekalkan impressions
In shaa Allah CPM anda akan cepat naik..
Ayesha masih belajar lagi dari sifu..hehe..

Malu weh nak tunjuk ni..tak mampu lagi nak buat macam orang lain
Ayesha tak konsisten update entri
Tapi tahun ni in shaa Allah azam baru
Ayesha akan cuba buat entri sebanyak yang boleh..
Nak tau lebih lanjut tentang kelebihan bila anda publish iklan H12 Media ni di blog?
Boleh rujuk maklumat dibawah yang telah Ayesha copy&paste dari website berkenaan

Standard banners for your websites
  • Use industry standard banners for your websites: 300x250, 728x90, 468x60, 250x250, 120x600, 160x600, 336x280 pixel banners.
Premium on video banners for your any type of players
  • Use H12 Media's unique on video banners on your websites and monetize your video content.
  • Do you have external iframe or flash players on your website? Our on video banners compatiable with them.
  • Highest CPM rate, because on video banners providing best click rates.
  • Able to set splash time-out or overlay time-out.
  • Able to set frequency capping for on-video banners. (1,2,3 or unlimited impressions per user/day)
Sliding banners for your websites
  • Use industry standard banners as sliding on your websites.
  • Get better click rates and CPM rate by using them.
  • Sliding from bottom, right, left or central... Just choose from control panel and get codes.
  • You can also set frequency capping for each sliding banner. (1,2,3 or unlimited impressions per user/day)
Payment limit 5 USD to Paypal
  • Every day your account balance updates according your previous day's revenues.
  • Reach 5 USD and request a payment. We'll make it within 24 hours.
Bank Wire Transfers
  • Reach 500 USD and request a payment to your bank account. We'll make it within 24 hours. And you will see money in your bank account in 5 business days.
Earn 10% Commission From Affiliated Accounts
  • Promote your registeration URL, get affiliated publisher accounts.
  • When your affiliated account request a payment, we'll add 10% of your affiliated account's payment amount to your account balance.
  • Do not worry, we'll send you an email when we made a payment to your affiliate that includes the amount you earned.
Secure Pop Advertising
  • We provide you secure pop under, site under and pre-pop banners with highest CPM rates also. You can also set frequency capping to pops!

Nak daftar?
Jom klik sini