Thursday, February 27, 2014

Tingkatkan Usaha Menuju Kejayaan

Assalamualaikum..



Setiap hari Ayesha pasti akan tengok berapa banyak orang yang datang view dan tengok blog ni..
Dah lama sebenarnya tak letak link entri dekat mana2 walaupun wall facebook sendiri..
Cuma automatik share ke google plus je..hihi
Tapi yealah..kadang2 tak sempat nak blogwalking ke blog orang lain..
Selalu sempat menjelajah ke blog yang sudah di follow atau dalam bloglist sahaja..
Jadinya page view tu tak memberansangkan sangat..

Entri pun banyak pasal kisah diri sendiri saja..
Informasi kurang..
Masih mencari dimana boleh dapatkan banyak2 informasi
Jujur kata, jarang membaca membuatkan kita kurang ilmu
So?
Yea2, Ayesha tengah usaha tingkatkan lagi pembacaan dan mencari informasi terkini..hehe
In shaa Allah, bukan pasal artis..
Tapi kalau pasal drama tu jangan marah ek..
Kadang2 dalam drama ni lah kita akan dapat pengajaran untuk hidup kita..
Terpulang kepada kita, macam mana cara kita menonton dan menilainya..


Nota kaki : Dah dekat setahun cerpen yang Ayesha pernah buat dulu tertangguh..macam2 hal kan..tapi kali ni dah tak nak janji dah..biar masa saja menentukan..