Tuesday, February 11, 2014

FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA

Assalamualaikum..

Hari ni nak berceloteh sikit..
Jom join GiveAway yang meletop super vogue da vass ni..
Klik banner kat bawah yea..
Nanti Ayesha bagitau kenapa GiveAway ni vogue da vass..

Jangan lupa klik banner ni tau..

TAMAT PADA 28 FEBRUARI 2014

Join GiveAway ni..
Untung2 korang boleh dapat hadiah yang vogue da vass kat bawah ni..

Samsung S4 x 1 Pemenang *boleh pilih warna


Jam Touch Screen x 1 Pemenang *warna hitam


Topup RM10 x 1 Pemenang


3 orang pemenang dicari untuk GiveAway ini dan peserta akan dipilih secara random


Kan????Dah kata dah, memang vogue da vass hadiah2 yang ditawarkan..

Dengan lafaz Bismillah Ayesha join GiveAway ni..
Mari kita support kawan kita..
Ramai2 join baru syok..